Schrijf je in voor Leergolf 2024


Image
Neem je deel aan Leergolf 2024? Leergolf is een online evenement met 30 interactieve break-out sessies op 19 november tussen 9 en 13u. Laat je inspireren door verhalen over leren op en rond de werkvloer, breid je netwerk uit en verbind met collega’s. Samen versterken we levenslang leren en bevorderen we arbeidsmobiliteit. Leergolf is een initiatief van ’t Leercollectief waartoe ook IDEA Consult behoort.

Leergolf 2024

De samenleving verandert snel, en dat vraagt om nieuwe vaardigheden. Levenslang leren is essentieel om veerkrachtig en wendbaar te blijven in deze dynamische wereld. Hoe zorgen we ervoor dat Vlaanderen voorop loopt in het aanpakken van deze maatschappelijke uitdagingen? Hoe bouwen we samen aan een toekomst van levenslang leren?

Om dat te bereiken, hebben we iedereen nodig, niet alleen professionals in leren en ontwikkelen. Iedereen kan bijdragen aan een cultuur van leren van en met elkaar.

Trek jij mee de leergolf op gang? Neem deel aan Leergolf 2024, het online evenement op 19 november tussen 9 en 13u waar je in 30 interactieve break-out sessies de verhalen hoort over leren op en rond de werkvloer. Verbreed je netwerk, doe nieuwe inzichten op en verbind met collega’s. Samen maken we werk van levenslang leren en versterken we loopbaantransities. Sluit je aan bij deze beweging, volledig online en toegankelijk voor iedereen.

Leergolf 2024 is een initiatief van ’t Leercollectief waartoe ook IDEA Consult behoort. ’t Leercollectief is een netwerk van mensen en organisaties die levenslang leren voor iedereen een boost willen geven. Het netwerk wordt ondersteund vanuit het Departement Werk en Sociale Economie van de Vlaamse Overheid.

Schrijf nu in om je plekje te reserveren voor Leergolf 2024 via www.leergolf2024.be.

Gezocht: inspirerende leerverhalen voor Leergolf 2024

Wil jij ook een leerverhaal delen tijdens het evenement? Wil je graag vertellen over hoe jouw leerpad jou gebracht heeft waar je nu bent? Of ken je iemand met een inspirerend leerverhaal? Enkele voorbeelden: Je maakte een duidelijke loopbaanswitch? Je ging op latere leeftijd nog een opnieuw studeren? Je bent geworden wie je vandaag bent dankzij vrijwillige engagementen? Je maakte van je hobby je beroep? Je ging terug aan de slag na een lange tijd? Je vond als nieuwkomer een werkplek waar je je talenten kan inzetten?

Meer informatie hierover vind je terug via deze link. Jouw verhaal of dat van iemand anders aanmelden kan via deze pagina.